Paahdettuja vihreitä paprikoita, yrttimajoneesi ja leipää
Etanoita valkosipulivoissa ja leipää
Etanoita espanjalaisessa Cantar de covadonga sinihomejuustovoissa ja leipää
Jättirapuja valkosipuli-chiliöljyssä ja leipää
Friteerattuja sipulirenkaita ja talon majoneesia
Broilerin siipiä Hot tai Medium kastikkeella, porkkanatikkuja ja mieleisesi dippikastike, aioli, talon majoneesi tai yrttimajoneesi
Kylmä andaluzialainen tomaattikeitto ja leipää
Ilmakuivattua Iberico Bellota-kinkkua, jota on kypsytetty 30-42 kuukautta
Maailmankuulu Iberico-porsaan liha on tunnettu erityisesti mureudesta, marmoroinnista ja intensiivisen tummasta maustaan
Iberico porsaat kasvatetaan vapaina niittylaidunmailla Espanjan lounaisosissa. Porsaat kasvatetaan niittymetsissä kasvavilla tammi,- kastanja,- korkki- ja johanneksenleipäpuiden terhoilla, mistä lihan marmorointi ja maku muodostuvat
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, viikunahilloa ja kvittenmarmeladia, marinoituja oliiveja sekä leipää